Individueel

Verbinding met jezelf, wat is dat dan? Wie ben jij als je niet je lichaam en niet je gedachten bent? En hoe verbind je jezelf daar dan mee? Voor mij ben je de ruimte tussen je gedachten. In die ruimte kunnen beelden en woorden tot je komen. Door deze ruimte te vergroten, worden je gedachten en beelden helderder. Op die manier kun je jezelf authentieker uitdrukken. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk kennen we het allemaal wel dat gevoel van weer terug komen bij onszelf. En misschien ken je wel het gevoel van jezelf verliezen, in een relatie bijvoorbeeld. Dan ben je met je aandacht helemaal niet bij jezelf. Dan ben je de verbinding met jezelf kwijt.

  1. Take it slow (frequencies of love)
    Tijdens een individuele sessie breng ik je weer terug naar je essentie. Ik help je vertragen, waardoor de liefde die je ervaart en je helderheid toenemen. Sommige mensen noemen zo’n sessie wel een healing. Omdat je je als je je echt met jezelf verbind, je jezelf weer even heel voelt. En omdat het ook blokkades en patronen kan doorbreken.

  2. Op verhaal komen
    Tijdens deze sessie onderzoeken we een vraag die je hebt. Tol je al tijden door je hoofd en wil je weleens een antwoord uit een andere bron dan je gedachten? Wil je vanuit je een antwoord vanuit je eigen bron? Dan is deze sessie heel geschikt.
  3. Magische verhalen
    Vertel jij jezelf steeds weer dat niet werkende verhaal? We gaan samen kijken hoe dat anders kan. Welke droom en welke waarheden leven er echt in jou? Welk verhaal werkt wel voor jou? We gaan samen op zoek naar de antwoorden en schrijven een nieuw levensverhaal voor je dat je als inspiratiebron kunt gebruiken.

Je kunt kiezen uit drie soorten sessies:

Sessie 1 is een sessie van ongeveer 3/4 uur voor 45 euro.

Sessie 2 duurt ongeveer een uur en kost 60 euro.

Sessie 3 duurt een middag en kost 200 euro.

Sessie 1 en 2 kunnen worden gecombineerd voor 95 euro.

In sessie 3 zijn sessie 1 en 2 opgenomen.

Groepssessies

Wisdom circle

Een wisdom circle is een We-space healing circle. Dat wil zeggen dat we met elkaar tot diepere antwoorden komen die in ons leven. In een We-space circle werkt het principe 1 + 1 =3. Dat wil zeggen dat door je met elkaar te verbinden dat het geheel groter is dan de som der delen en de ruimte zelf ook een wijsheid krijgt. Dit is zelfs wetenschappelijk vast gesteld. We verwerven nieuwe inzichten die we direct ook integreren in ons lichaam, waardoor ze toepasbaar worden in ons dagelijks leven. Een wisdom circle duurt ongeveer 3 uur bij een groepsgrootte van 15 personen.