Individueel

Diepere verbinding met jezelf

Verbinding met jezelf, wat is dat? Wie ben je als je jezelf bent en kan je ook niet met jezelf verbonden zijn? Ben je je verhaal? Ben je je gedachten? Ben je je lichaam? Of misschien een combinatie van die drie? Voor mij ben je niet je verhaal, niet je lichaam en niet je gedachten, maar ben je de persoon voorbij je verhaal, de ruimte tussen je gedachten en is je lichaam je vehikel. Door wat uit je verhaal te komen en de ruimte tussen je gedachten te vergroten, ga je meer ervaren wie je bent. Vanuit die ervaring worden je gedachten en beelden helderder en kan er een wat luchtiger en flexibeler verhaal ontstaan. Van daaruit kun je jezelf authentieker uitdrukken.

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk kennen we allemaal wel dat gevoel van weer terug komen bij onszelf. En misschien ken je wel het gevoel van jezelf verliezen, in een relatie bijvoorbeeld. Dan ben je met je aandacht helemaal niet bij jezelf. Dan ben je de verbinding met jezelf kwijt.

Wil je je eigen heelheid en totaliteit wel eens ervaren? Voelen hoeveel liefde er in essentie door je heen stroomt? Ervaren dat je eigenlijk liefde bent? Of ben je op zoek naar antwoorden die voorbij gaan aan de steeds terugkerende gedachten? Boek dan een sessie bij me. Ik bied onderstaande mogelijkheden:

  1. Take it slow (frequencies of love), a personal love story
    Tijdens een individuele sessie breng ik je weer terug naar je essentie. Ik help je vertragen, waardoor de liefde die je ervaart en je helderheid toenemen. Sommige mensen noemen zo’n sessie wel een healing. Omdat je, als je je echt met jezelf verbind, je jezelf weer even heel voelt. En omdat het ook blokkades en patronen kan doorbreken. Ik noem het thuiskomen bij jezelf. 
  2. Op verhaal komen
    Tijdens deze sessie onderzoeken we een vraag die je hebt. Tol je al tijden door je hoofd en wil je weleens een antwoord uit een andere bron dan je gedachten? Wil je vanuit je een antwoord vanuit je eigen essentie? Dan is deze sessie heel geschikt.
  3. Magische verhalen
    Vertel jij jezelf steeds weer dat niet werkende verhaal? We gaan samen kijken hoe dat anders kan. Welke droom en welke waarheden leven er echt in jou? Welk verhaal werkt wel voor jou? We gaan samen op zoek naar de antwoorden en schrijven een nieuw levensverhaal voor je dat je als inspiratiebron kunt gebruiken.

Je kunt kiezen uit drie soorten sessies:

Sessie 1 is een sessie van ongeveer 3/4 uur voor 45 euro.

Sessie 2 duurt ongeveer een uur en kost 60 euro.

Sessie 3 duurt een middag en kost 200 euro.

Sessie 1 en 2 kunnen worden gecombineerd voor 95 euro.

In sessie 3 zijn sessie 1 en 2 opgenomen.

Groepssessies

Wisdom circle

Ontdek je innerlijke guru

Een wisdom circle is een We-space coaching circle. Dat wil zeggen dat we met elkaar tot diepere antwoorden komen op de vragen die in ons leven. Je verbindt jezelf met de wijsheid van je hart, onderbuik en je verstand (in die volgorde).
In een We-space circle werkt het principe 1 + 1 =3. Dat wil zeggen dat door je met elkaar te verbinden het geheel groter wordt dan de som der delen en de ruimte zelf ook een wijsheid krijgt. Dit is zelfs wetenschappelijk vastgesteld. Vandaar dat je makkelijker tot andere antwoorden komt, die je in je eentje niet zou kunnen bedenken.
We verwerven nieuwe inzichten die we direct ook integreren in ons lichaam, waardoor ze toepasbaar worden in ons dagelijks leven.
In de cirkel is iedereen gelijk. Er is geen guru, anders dan de guru in jou. Een Wisdom circle is een ontspannen workshop en duurt ongeveer 3 uur bij een groepsgrootte van 15 personen.