Vind je eigen sleutels tot de bron van wijsheid

Je beste Guru ben jezelf, maar je kunt het niet alleen.

Ken je dat? Dat je, in gesprek of in een therapeutische sessie met iemand, ineens allerlei dingen weet die je eerst niet wist? Dat je je verbonden voelt met iets groters dan jezelf? Zou je daar wel vaker en gemakkelijker toegang tot willen hebben?

Wisdom Circles bieden je de ruimte om je eigen sleutels tot die verbinding te vinden. Die sleutels maken het voor jou gemakkelijker om verbinding te vinden, met jezelf, anderen en de bron van wijsheid. Verbinding is magisch. Als je echt verbindt, ontstaat er iets dat jezelf en de ander overstijgt. Dit kan je een groter inzicht geven in wie je bent en welke wijsheid er in je schuilt. In verbinding kan je innerlijke stroom op gang komen, zowel die van jou, als die van de ander en van de gezamenlijkheid.

Ben je moe van de zoveelste methode? Van de zoveelste Ik-help-jou-wel-Guru? Ben je het zat om te merken hoe je steeds weer ontkracht wordt door al die zogenaamde helpers? Wil je nu echt wel eens ervaren wie jij bent als je goed in je vel zit? Ben je er klaar voor om volle verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf? Spring dan in het diepe van een Wisdom Circle.

In Wisdom Circles gaan we uit van ieders eigen krachten en wijsheid. Er is een facilitator en space maker, maar daarbinnen ben je elkaars Space Holders. Middels diverse oefeningen en deelronden openen we een gezamenlijk veld. Dat klinkt misschien abstract, maar dit is wetenschappelijk bewezen en je zult zien dat je het gaat ervaren. Door je eerst met jezelf te verbinden en daarna met het veld, kan je eigen wijsheid gaan stromen. Stap voor stap ervaar je wat voor jou werkt om deze stroom te vergroten en verzamel je je eigen sleutels. Veiligheid en bedding geven ruimte aan intentie en realisatie.

Bekijk jezelf door de ogen van de ander en leer jezelf helemaal te verwelkomen. Door dit proces met elkaar aan te gaan, kom je in no time tot de kern van waar het om gaat: Liefde, Speelsheid en Plezier. Van daaruit kun je weer voelen welke behoeften jou door het leven willen leiden. Wisdom circles laten je landen én stijgen tot in de bron. Je eigen bron én onze gemeenschappelijke. Een Wisdom Circle helpt je bij het belichamen van die bron. Het gaat om een proces van overgave dat heel lichtvoetig kan plaatsvinden. Samen je angsten voorbij.

Wil je zo’n cirkel meemake? Stuur me dan een bericht. Dan contact ik je zodra er weer eentje gepland is. Je kunt ook de Facebookpagina in de gaten houden.