Foto Arnaud MooijsAAmen Deelen begint met verbinding

Er zijn altijd minimaal twee mensen nodig om te kunnen delen. Dat kunnen jij en ik zijn, maar ook jij en je klant(en). Communicatie brengt verbinding en verbinding maakt betere communicatie mogelijk. Maar als de zender en ontvanger niet echt aanwezig zijn (al dan niet virtueel), dan kan de communicatie heel lastig worden. Daarom begint alle communicatie voor mij met verbinding met jezelf. Wie ben jij, hoe zit je in je vel, wat zijn je waarden en waarom doe je wat je doet?

Wie, wat en waarom?

Mijn naam is Anne-Kee (A.) Deelen. Opgeleid als communicatiekundige, bureauredacteur, coach, vastgoedstylist en -fotograaf. Verbinder, verhalenmaker en creatieve beelddenker met een brede belangstelling, helikopter view, eigen wijsheid, vlotte pen en organisatorisch talent. Nuchter, pragmatisch en bevlogen. Maar ook warm, zorgzaam en ondersteunend.

In mijn marketing- en communicatiewerk in loondienst voelde ik me zeer thuis, omdat ik daar heel breed aan de slag kon. Het ene moment teksten schrijvend, het andere moment events organiserend. Lekker creatief en dynamisch. Als zelfstandige is het beter om te kiezen. Zodat je je kunt profileren op een behoefte in de markt. Maar hoe meer ik gedurende mijn persoonlijke ontwikkeling zaken van verschillende kanten leerde bekijken, des te meer invalshoeken mijn werk liet zien. En gaandeweg bleek dat ik het beste gedij in samenwerking.

Uiteindelijk werd er een rode draad zichtbaar: verbinding. Als verhalenmaker gaat het altijd om verbinding. Bij evenementen draait het om verbinding. In coaching draait het om verbinding. Zonder verbinding werkt het niet. En waar er verbinding is, kan de liefde haar werk doen. En is dat niet de diepste drijfveer die ons uiteindelijk allemaal verbindt?

“Leren liefhebben is de bedoeling en het resultaat van een spiritueel leven – niet leren je paranormale vermogens te gebruiken, niet leren hoe je moet knielen, chanten, aan yoga doen of mediteren, maar leren hoe je moet liefhebben. Liefde is de waarheid, Liefde is het licht.”
– Lama Surya Das

Vanuit die drijfveer (en vele opleidingen die me inzicht en verdieping brachten) heb ik mijn verbindingssessies Wisdom Circles en Frequencies of Love (Slow down) vormgegeven. Verbinding geeft ruimte aan meer liefde en wijsheid en creëert nieuwe verhalen. Zo kom je weer op verhaal.  Daarbij herinner ik je aan je eigen kracht en zelf-herstellend vermogen.

Ook in de verhalen die ik voor andere schrijf breng ik graag een stukje verdieping aan. Het gaat meestal om krachtige kwetsbare verhalen die  uitdagen en je aan het denken zetten. Of die net wat poëtischer zijn dan een droge marketingtekst. En die als hoger doel hebben een meer verbonden, liefdevollere en duurzamere wereld met elkaar te creëren.

View Anne-Kee Deelen's profile on LinkedIn

KvK 30217967