Over sAAmen Deelen

foto: Gerjanne Tiemens

Ik kies voor liefde

Kiezen voor sAAmen Deelen is kiezen voor Liefde. “Huh?” zul je misschien denken. Ja, een van mijn projecten is de FB-groep Ik kies voor Liefde. Ik geloof heel sterk in die keuze, of in ieder geval in de intentie om zoveel mogelijk vanuit die keuze te leven. Wat betekent dat? Voor mij dat je opereert vanuit een liefde en respect voor het leven, de aarde en de mensheid. Dat je compassie hoog in het vaandel hebt staan en dat je je eigen kleuren durft te kleuren. Moet je daar al 100% zijn? Nee, je mag best ‘work in progress’ zijn. Dat ben ik ook. Het gaat uiteindelijk om je intentie om elkaar naar een hoger plan te brengen. Omdat we daar van nature nou eenmaal horen. Het is mijn missie om jou en jouw verhaal een lift te geven en je gemakkelijker verbinding te laten maken met anderen. Gezamenlijk worden we dan een betere versie van onszelf, waarmee we de wereld dienen.

Wie?

Je zei ‘ik’, welke ik gaat er schuil achter sAAmen Deelen?” Mijn naam is Anne-Kee (A.) Deelen. Opgeleid als communicatiekundige, bureauredacteur, coach en healer. Met een enthousiasme voor de Reis van de Held als basis voor zelfontwikkeling, verhalen en marketing. Vele wegen heb ik inmiddels bewandeld, zakelijk vooral op het gebied van (marketing) communicatie – van onderzoeksmanager tot product manager, marketing- en pr-medewerker en tekstschrijver. Daarbij heb ik ervaring opgedaan in het organiseren van beurzen, events, webprojecten, bijeenkomsten, het samenstellen van kranten, het bedenken van advertenties en het schrijven van brochures, nieuwsbrieven, blogs, webteksten, speeches en boeken. Ondertussen regelmatig vechtend met mijn hooggevoeligheid en zelfs helderheid vanuit een angst gek of anders te zijn. Langzaam maar zeker overwin ik deze angst waardoor ik deze eigenschappen nu als surplus kan aanbieden.

Mijn hoofd houdt van dingen afpellen, ontleden en uitzoeken. En ook van optellen, opnieuw samenstellen en ontdekken. Vaak op zoek naar nieuwe uitdagingen, soms vermond als meer van hetzelfde. Mijn ziel leidt me naar de stilte, naar vrij zijn van oordeel, het niet weten, vertrouwen, verbinding en overgave. Die twee staan soms op gespannen voet en zijn soms ook goede vriendjes. Dan  is er flow.

Woorden die resultaat leveren

Wanneer we in flow zijn, dansen we vanuit onze essentie. Wanneer we daarmee verbonden zijn, kunnen we weer spelen met wat zich voordoet. Bij dat spel horen bepaalde woorden. Soms komen ze tot je, maar soms ook heb je een woordkunstenaar nodig die je helpt ze op de juiste wijze te stapelen. Met liefde als cement voor meer duurzaamheid. Als woordkunstenaar maak ik het je gemakkelijker jouw dromen, visie en verhalen met de wereld te delen om zo tot duurzamere relaties te komen met de voor jouw belangrijke spelers in je leven. Of dit nou je klanten zijn, of wellicht mensen die je na staan. Daarnaast zet ik verhalen in als middel om tot de kern te komen binnen teams, zodat deze soepeler functioneren en meer ruimte hebben om resultaat te behalen.

 

View Anne-Kee Deelen's profile on LinkedIn

 

KvK 30217967