Foto Arnaud MooijAlles draait om verbinding

sAAmen Deelen begint bij verbinding. Er zijn altijd minimaal twee mensen nodig om te kunnen delen. Dat kunnen jij en ik zijn, maar ook jij en je klant(en). Communicatie brengt verbinding en verbinding maakt betere communicatie mogelijk. Maar als de zender en ontvanger niet echt aanwezig zijn (al dan niet virtueel), dan kan de communicatie heel lastig worden. Daarom begint alle communicatie voor mij met verbinding met jezelf.

Wie?

Mijn naam is Anne-Kee (A.) Deelen. Opgeleid als communicatiekundige, bureauredacteur, coach en healer. Creatieve duizendpoot met een brede belangstelling, helikopter view, eigen wijsheid en organisatorisch talent. Een beelddenker die goed is met taal. In mijn marketing- en communicatiewerk in loondienst voelde ik me zeer thuis, omdat ik daar heel breed aan de slag kon. Het ene moment teksten schrijvend, het andere moment events aan het organiseren. Als zelfstandige leek het goed om te kiezen. Maar dat wilde maar niet lukken. Sterker nog, het palet werd alleen maar breder. Om uiteindelijk toch bij een stevige rode draad uit te komen, namelijk die van verbinding. Waarbij ik mijn opleiding niet heb verloochend en me nog altijd dagelijks bezig houdt met tekst. Evenementen ben ik steeds meer in de vrijwilligers- of hobbysfeer gaan doen en die zijn vaak gericht op duurzaamheid, gezonde voeding en bewustwording.

De vragen wie ben ik en wie ben ik in verbinding, houden mij al decennia bezig en brachten mij bij vele workshops, trainingen en lezingen. Soms een glimp van het antwoord opvangend, om te ontdekken dat het antwoord veranderlijk is en toch ook ergens een rode draad heeft. Uiteindelijk is het niet in woorden te vatten. Vanuit die ontdekking heb ik mijn Wisdom Circles vormgegeven. Om toch een beetje de ongrijpbaarheid vorm te kunnen geven en te spelen met verbinding. Uiteindelijk zijn we de stroom die daar ontstaat. Voor mij is dit een magische ervaring die ik graag deel. Ook in mijn individuele sessies. Ook in de verhalen die ik voor andere schrijf breng ik graag een stukje verdieping aan. Het gaat meestal om krachtige kwetsbare verhalen die net even uitdagen. Of die net iets po√ętischer zijn dan een droge marketingtekst.

 

 

View Anne-Kee Deelen's profile on LinkedIn

 

 

 

 

KvK 30217967

 

Reactie (1)

  • Rode tent Haarlem : Minke, Minke en jij?| 7 februari 2014

    […] Haarlem was op zoek naar een goed doel en wilden een meisje ondersteunen. Via Arianne van Galen en Anne-Kee Deelen is er gekozen om MinkeMinke en haar zusjes een warm hart toe te […]

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.