Goed verhaal

Als je een schip wilt bouwen, begin dan niet met het verzamelen van hout, het werven van timmerlui en het bestuderen van tekeningen…

Als je een schip wil bouwen, vertel mensen dan verhalen over die eindeloze zee…

Antoine de Saint Exupery

Visieverhaal, webteksten, boek, voordracht of sprookje op maat

Heb jij een droom en wil je mensen hier warm voor maken? Wil jij ze vertellen wat je te bieden hebt om hun leven waardevoller te maken, of meer plezier toe te voegen aan hun leven? Wil jij leven en werken vanuit liefde en mensen daarmee besmetten? Heb jij een levensverhaal, waarmee je andere mensen kunt aanmoedigen een betere versie van zichzelf te worden en wil je dat graag delen? Kortom, heb jij een goed verhaal nodig dat uitnodigt, aansteekt, inspireert en/of besmet? Kom dan een goed gesprek met me voeren. Zoeken we samen naar de woorden die bij jou passen en giet ik die samen met jou in een structuur die jou het beste dient. Van visieverhaal tot webtekst, boek of sprookje op maat. Of misschien heb je liever een onderlegger voor al deze vormen. Het kan allemaal.

Ruimte in je persoonlijke verhaal

Zit je vast in je eigen verhaal en zoek je een opening naar de rest van je leven? Kom dan langs voor een beter gesprek waarin we op zoek gaan naar een nieuw hoofdstuk in jouw heldenverhaal. Een hoofdstuk dat je, als je wilt, ik ook daadwerkelijk uitschrijf.

Webcontent

Wil je goede verhalen voor op je website, tekst én film? Kijk dan naar mijn samenwerkingsverband met Arianne Wienke: Matching Story. We hebben je een halve dag nodig voor een interview voor tekst en beeld en gaan dan aan de slag met de uitwerking. Je krijgt van ons een mooi voordeelpakket aangeboden waarmee je in één keer goed zichtbaar bent.