Vertelt jouw website het juiste verhaal?

Sinds kort werk ik (weer) samen met Arianne Wienke. Voor (kleine) zelfstandigen die graag hun webcontent een flinke boost willen geven, bieden we nu een voordelig webcontentpakket aan. Je krijgt van ons voor een investering van 459 euro en een halve dag tijd je belangrijkste webteksten én een filmpje.

Samen met jou gaan we op zoek naar de ideale match met je doelgroep.  Hoe we dat doen? Deze match vind je volgens ons op het kruispunt van 1) jouw talenten, motivatie en inspiratie en 2) de verlangens en de dromen van je doelgroep. Die twee moeten een klik hebben. Beide aspecten zijn van belang, want een klant wil niet alleen weten of jij zijn behoeften kan bevredigen (of zijn probleem kunt oplossen), maar ook of jij de juiste persoon daarvoor bent.

We helpen je de verbinding tussen beide aspecten tot uitdrukking te brengen op vlotte en heldere wijze. We beginnen met een diepte-interview waarbij we letten op je congruentie, je woordgebruik, kennis van je doelgroep en je aanbod. En we zoeken daarbij naar je unieke insteek. Deze vertaal ik, Anne-Kee Deelen, vervolgens in aantrekkelijke teksten. Arianne neemt je na het interview mee om samen met jou een storyboard te maken en zet je vervolgens voor haar camera. Zij is een kei in het geruststellen van mensen voor de camera en zorgt dat jij je verhaal zo ontspannen mogelijk kunt doen.

Meer informatie vind je hier.

Kijk op de facebookpagina saamendeelen voor geplande tijden. Of neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.