Help jij Clowns on Tour een eindje op weg?

Een paar jaar geleden leerde ik Lidion Zierikzee kennen. Sindsdien zien we elkaar een paar keer per jaar en onderhouden we contact via sociale media. Lidion is een talentvolle theatermaakster, een geweldig mens en bovenal een hele goede clown. En als clown gaat ze al een paar jaar naar Bosnië om daar te spelen voor en met geestelijk gehandicapte en/of autistische kinderen en bejaarden en ze even helemaal te laten stralen. Ze doet dat onder de noemer Clowns on Tour. Door haar werk heeft ze bij een aantal kinderen al onvermoede talenten weten te stimuleren. En kinderen en mensen uit hun isolement weten te halen.

Onlangs had ik weer eens een afspraak met Lidion. Lidion vertelde me over haar laatste trip naar Bosnië en voordat ik het wist flapte ik eruit dat ik wel een keer mee zou willen. En Lidion riep meteen spontaan: “ja, dat kan! We gaan begin juni weer. Alleen nog wel even kijken of er een goede match is met de rest van de groep.”

Gisteren bleek die match er te zijn en ik mag nu mee als clown naar Bosnië. En ik ben daar super blij mee! We hebben gisteren getraind en ik word er heel erg gelukkig van om te clownen. En nog meer van het idee dat ik dat met Bosnische kinderen mag doen en ook nog met bejaarden. Wat een uitdaging! Maar nu de crux. Die reis moet natuurlijk wel gesponsord. Dus mijn vraag aan jou is, wil je ons sponsoren? Vanaf een tientje zijn alle bedragen welkom. Iedereen een tientje vind ik een heel leuk idee, maar de tijd is kort, dus meer mag ook :-).

Giften kun je over maken naar 1626.99.220  t.a.v. Lidion Zierikzee en en t.n.v. Clowns on tour – Bosnie Of kijk hier wat je nog meer kunt doen voor het project.

Alvast heel veel dank voor je bijdrage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.